• Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, pedagógusok és gyermekek számára egyaránt.

  • Ezen a vasárnapon van templomunkban a Termény-hálaadás is. Megköszönjük Istennek, hogy beértek gabonáink, gyümölcseink, terményeink, és gondoskodásával élelemhez, vízhez juthatunk. Istennek legyen hála!

  • A héten lesz ugyan első csütörtök, de nem este lesz szentmise, hanem reggel 7 órai kezdettel, mert ekkor lesz templomunk nagytakarítása az ünnepre. Kérem, hogy aki tud, 8 órától jöjjön, hogy széppé tegyük templomunkat. Isten áldja meg a szorgos kezeket!

  • Első péntek is lesz a héten. Ekkor látogatom meg otthonukban a betegeket, idős testvéreket.

  • Templomunk búcsúja a jövő vasárnap szeptember 6-án de. 10 órai kezdettel lesz, Száva Szabolcs szegedi plébános atya vezetésével. Erre az alkalomra Szentesről gyalogos zarándok csoport érkezik. Ezért is kérem a kedves Híveket, hogy aki tud süteménnyel járuljon hozzá a szentmise utáni vendéglátáshoz, melyet itt a templomkertben tartunk. Szervezője és vezetője: Szabó Judit és a Karitász csoport. Minden jelenlévőt szeretettel várunk az agapéra!

  • Szeptember 13-án vasárnap délután 15 órai kezdettel, ha az időjárás engedi, a kórógyszentgyörgyi kápolna helyén ünnepeljük a Szentkereszt felmagasztalását.
     
  • Jubiláns házasok találkozója lesz a templomunkban: szeptember 20-án délelőtt 10 órai kezdettel. Akik jubilálnak, de eddig nem kaptak meghívót, jelentkezzenek a plébánián hivatalos időben, hogy őket is beírhassuk.

  • Rózsafüzér-társulatok találkozója lesz Kunszentmártonban október 17-én, melyre meghívást kaptunk. Jelentkezési határidő: szeptember 20. Nagyon szép, és nagy esemény lesz ez, mivel nincs is messze tőlünk remélem, nagy számmal képviselik majd egyházközségünket is az imádkozók. Részletes program hátul a hirdetőtáblán olvasható. Szervezője itt: Piti Magdolna. Kérem, nála jelentkezzenek!

  • A héten érkezett a Püspök Úr meghívó levele, melyben szeptember 24-re a Szegedi Dóm térre hív minden egyházközséget. Egyházmegyénk fennállásának millenniumi ünnepsége lesz ekkor. Bérelt autóbuszokkal lesz az utazás, melyet az egyházmegye fizet. Szeptember 10-ig kell jelezni a létszámot. Kérem, aki szeretne, erre az ünnepségre eljönni iratkozzon fel a hátul kitett füzetbe. A részletes levél olvasható a hirdető táblán hátul. Szép lenne, ha Szegvárról megtelne egy 40 személyes busz.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!