• A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk.
  • Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

  • Templomunk búcsúja szeptember 6-án de. 10 órai kezdettel lesz, Száva Szabolcs szegedi plébános atya vezetésével. Erre az alkalomra Szentesről gyalogos zarándok csoport érkezik. Ezért is kérem a kedves Híveket, hogy aki tud, süteménnyel járuljon hozzá a szentmise utáni vendéglátáshoz, melyet itt a templomkertben tartunk. Szervezője és vezetője: Szabó Judit és a karitász csoport.

  • Szeptember 13-án vasárnap délután 15 órai kezdettel, ha az időjárás engedi, a Kórógyszentgyörgyi kápolna helyén ünnepeljük: Szentkereszt felmagasztalását.

  • Jubiláns házasok találkozója lesz itt a templomunkban: szeptember 20-án délelőtt 10 órai kezdettel. Akik jubilálnak, de eddig nem kaptak meghívót, jelentkezzenek a plébánián hivatalos időben, hogy őket is beírhassuk.

  • Rózsafüzér-társulatok találkozója lesz Kunszentmártonban október 17-én, melyre meghívást kaptunk. Jelentkezési határidő: szeptember 20. Nagyon szép, és nagy esemény lesz ez, mivel nincs is messze tőlünk remélem, nagy számmal képviselik majd egyházközségünket is az imádkozók. Részletes program hátul a hirdetőtáblán olvasható. Szervezője itt: Piti Magdolna, kérem, nála jelentkezzenek.

  • „Fiataloknak az emberré válás útján” címmel tart előadást Görbe László piarista tanár.
    Augusztus 29-én, szombaton 16 órai kezdettel Szentesen a zeneiskolában. Részletes ismertetés hátul a hirdetőtáblán olvasható.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!