1. Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

 2. A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, ezért kérjük, hogy jöjjenek el ide.

 3. A jövő vasárnap szeptember 13-án délután 15 órai kezdettel, ha az időjárás engedi, a kórógyszentgyörgyi kápolna helyén ünnepeljük: Szentkereszt felmagasztalását. Oda várjuk a Kedves Híveket. Ekkor már nem lesz este 6 órakor szentmise itt a templomban. Adjuk tovább a hírt.

 4. Jubiláns házasok találkozója lesz itt a templomunkban: szeptember 20-án délelőtt 10 órai kezdettel. Akik jubilálnak, de eddig nem kaptak meghívót, jelentkezzenek a plébánián hivatalos időben, hogy őket is beírhassuk.

 5. Rózsafüzér-társulatok találkozója lesz Kunszentmártonban október 17-én, melyre meghívást kaptunk. Jelentkezési határidő: szeptember 20. Nagyon szép, és nagy esemény lesz ez, mivel nincs is messze tőlünk remélem, nagy számmal képviselik majd egyházközségünket is az imádkozók. Részletes program hátul a hirdetőtáblán olvasható. Szervezője itt: Piti Magdolna, kérem, nála jelentkezzenek.

 6. A héten érkezett a Püspök Úr meghívó levele, melyben szeptember 24-re a Szegedi Dóm térre hív minden egyházközséget. Egyházmegyénk fennállásának millenniumi ünnepsége lesz ekkor. Bérelt autóbuszokkal lesz az utazás, melyet az egyházmegye fizet. Szeptember 10-ig kell jelezni a létszámot. Kérem, aki szeretne, erre az ünnepségre eljönni iratkozzon fel a hátul kitett füzetbe. A részletes levél olvasható a hirdető táblán hátul. Szép lenne, ha Szegvárról megtelne egy 40 személyes busz.

 7. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik a mai agapéhoz hozzájárultak, a Karitász csoportnak, hogy koordinálta ezt.

 8. Külön szeretnék köszönetet mondani az adományozóknak, akik a Szentháromságszobor restaurálásához hozzájárultak, és SZARVAS JÁNOS kőfaragó mesternek ezért a nagy munkájáért, áldozatos tevékenységéért, valamint, hogy a faluban roskatag kereszteket helyrehozta, sok időt áldozva erre.
  Megköszönöm az Önkormányzatnak illetve a KHT dolgozóinak egész nyáron végzett fűkaszálását itt a templomkertben, és környékén. Kovácsné Nagy Erzsébetnek, hogy sok órát eltöltve a kertben munkálkodott, és mindazoknak, akik ebben a tevékenységben segítségére voltak.
  Szintén hálásak vagyunk a templomi nagytakarításban szorgoskodóknak is. Köszönöm a fiataloknak a templomkertben végzett takarítást és a levél összehordását.
  Köszönjük, Isten fizesse meg százszorosan mindenkinek, amit jó szívvel tett.

 9. VÉGÜL MINDENKIT SZERETETTEL HÍVUNK MOST A SZENTMISE UTÁN A KERTI AGAPÉRA, hogy elfogyjon az sok finomság, amit szeretettel hoztak ide.

 

 

 

Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!