• A jubiláló házasok örömére itt a templom kertben tartunk egy kis agapét a vasárnapi szentmise után.  Mindenkit szeretettel várunk.
  •  Szeptember 21-én hétfőn este lesz a Szabadkán elesett hősökért szentmise itt a templomunkban.

  • A Szegedi Dóm újraszentelése, és az Egyházmegye fennállásának millenniumi ünnepsége lesz e héten, csütörtökön este 18 órai kezdettel, melyre meghívást kaptunk. Külön buszokat küld a püspök Úr, (útiköltség nincs, még egy kis vendéglátást is kaphatunk). Mi a szentesiekhez kapcsolódunk. Aki szeretne elmenni még a mai nap folyamán, jelentkezzen, mert a határidő már rég lejárt.
  •  Gyerek-mise lesz OKTÓBER 3-án, szombaton délután 3 órai kezdettel. Várjuk az óvódásokat, kis iskolásokat, nagyszülőket, szülőket.

  •  Rózsafüzér-társulatok találkozója lesz Kunszentmártonban október 17-én, melyre meghívást kaptunk. Jelentkezési határidő: szeptember 20. Nagyon szép, és nagy esemény lesz ez, mivel nincs is messze tőlünk remélem, nagy számmal képviselik majd egyházközségünket is az imádkozók. Részletes program hátul a hirdetőtáblán olvasható. Szervezője itt: Piti Magdolna, kérem, nála jelentkezzenek.

  • Keresztút-kurzus lesz Szegváron, ha kellő számú jelentkező lesz. Október 16,17,18-án. Vezeti: Beke Tünde Lídia. Jelentkezni október 5-ig lehet.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!