• Kedden este a szentmise után körülbelül. ¾ 7-től Bibliaóra lesz a Katolikus Körben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk
  • A héten lesz elsőcsütörtök. Ekkor szentóra 17 órától, és már a rózsafüzér ima is elkezdődik, majd a szentmise: papi és szerzetesi hivatásokért lesz.
  • Elsőpénteken látogatom meg otthonukban a betegeket. 
  • Gyerek-mise lesz október 3-án, szombaton délután 3 órai kezdettel. Várjuk az óvódásokat, kis iskolásokat, nagyszülőket, szülőket.
  • Jövő vasárnap elsővasárnap lesz. Egésznapos szentségimádást tartunk templomunkban. 
    Kérem, iratkozzanak fel hátul a kitett füzetbe, hogy mindig legyen valaki a Szentségi Jézus előtt. Figyeljünk erre.
  • Rózsafüzér-társulatok találkozója lesz Kunszentmártonban október 17-én, melyre meghívást kaptunk. Jelentkezési határidő: szeptember 30.(meghosszabbították) Nagyon szép, és nagy esemény lesz ez, mivel nincs is messze tőlünk remélem, nagy számmal képviselik majd egyházközségünket is az imádkozók. Részletes program hátul a hirdetőtáblán olvasható. Szervezője itt: Piti Magdolna, kérem, nála jelentkezzenek.
  • Keresztút –kurzus lesz Szegváron, ha kellő számú jelentkező lesz. október 16,17,18-án. Vezeti: Beke Tünde Lídia. Jelentkezni október 5-ig lehet.
  • Most vasárnap 27-én elkezdjük a felnőttekkel a szentségekre a felkészülést, vagyis megkezdődik a felnőtt hittan. Vasárnap délután fél 4-től várom az érdeklődőket.  Adjuk tovább, hogy akik szeretnének készülni, jöjjenek.
  • Vasárnap szeptember 27-én vasárnap délután 1730-tól édesanyák imádkoznak gyermekeikért. Szent Mónika csoport vezetésével.

 

Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!