• Most van a hónap elsővasárnapja. Egésznapos szentségimádást tartunk templomunkban. Kérem, figyeljünk a hátul a kitett füzetbe beírtakra, hogy mindig legyen valaki a Szentségi Jézus előtt.
    Ne hagyjuk magára Őt.
  • Október hónapban minden nap a szentmisék előtt 17 óra 25 perctől kezdjük a rózsafüzér imákat. Aki teheti, maradjon a szentmiséken is.
  • Ezen a héten lesz: Szerdán RÓZSAFÜZÉR KIRÁLYNŐJE, ekkor a szentmisét a szegvári RÓZSAFÜZÉR TÁRSULAT tagjaiért mutatom be. Szép lenne, ha minden élő tag eljönne erre az alkalomra.
  • Csütörtökön lesz: MAGYAROK NAGYASSZONYA ünnep. Kérjük templomunk védőszentjét, a Szűz Anyát hazánkért, szegvárért. Nagy szükségünk van az Ő anyai pártfogására.
  • Keresztút –kurzus lesz Szegváron, ha kellő számú jelentkező lesz. Október 16,17,18-án. Vezeti: Beke Tünde Lídia. Jelentkezni Október 5-ig lehet.
  • Felnőtt hittanra várom a jelentkezőket: október 4-én találkozunk délután fél négy órakor a plébánia hittantermében.
  • Jubiláns-házasok ünnepén készült DVD-t és fotókat lehet megrendelni a sekrestyében.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!