• Most a hónap első vasárnapja van. Egésznapos szentségimádást tartunk templomunkban. Kérem, figyeljük a hátul kitett füzetet és iratkozzunk fel, hogy mindig legyen valaki az Oltáriszentség előtt. Ne hagyjuk magára a Szentségi Jézust.
  • A héten, hétfőtől-csütörtökig, reggel 6 órai kezdettel roráté miséket tartunk.  
  • Kedden Szeplőtelen fogantatás ünnepe van. Kérjük a Szűz Anya segítségét Egyházközségünkért is.
  • Kedden este 6 órai kezdettel bibliaóra lesz a katolikus körben. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  • Adventi lelkigyakorlatunk: a jövő hét végén lesz. 11-12-13-án péntek, szombat, vasárnap este 6 órai kezdettel lesz, melyet Gyulay Endre nyugdíjas püspök úr vezet. Szentmisék előtt 1 órával gyóntatás lesz. Adjuk tovább a hírt, hogy minél többen részt vegyünk ezen a lelkigyakorlaton.
  •  December 13-án délután fél négy órakor felnőtt hittan lesz a plébánia hittantermében
  •  A jövő vasárnap december 13-án karitász-vásár lesz a Katolikus Körben a szentmise után fél tíztől tizenkettőig. Szeretettel várnak mindenkit.
  • Tartós élelmiszergyűjtést tart a karitász csoport rászorulók részére, december 5-15-ig itt a templomban. Köszönjük nagylelkű adakozásukat.
  • Rózsafüzér titkok hátul megtalálhatók, az érdekeltek vigyék el. 
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!