• Most vasárnap délelőtt: karitász-vásár lesz a Katolikus Körben a szentmise után délig. Szeretettel várnak mindenkit.
 • A héten, hétköznapokon reggel 6 órai kezdettel roráté miséket tartunk, (kivéve szerdán és) pénteken, akkor este van szentmise. 
 • Szerdán fél 10 órai kezdettel itt a templomban lesz az idősek, és magányosok karácsonya. Szeretettel várjuk az egyedül élőket.
 • Tartós élelmiszergyűjtést tart a karitász csoport rászorulók részére – a jövő héten – itt a templomban. Köszönjük nagylelkű adakozásukat.
 • Megköszönöm a fenyőfa felajánlásokat a karácsonyi ünnepekre, és minden munkát, amit az ünneppel kapcsolatban vállalnak a kedves hívek.
  Isten fizesse meg százszorosan.
 • Megérkeztek az Új Ember naptárak, és a megrendelt egyéb kegytárgyak. Hátul át lehet venni a könyves asztalnál. Vásároljunk értékes
  lelki-olvasmányokat, stb. szeretteinknek.
 • Végül: megköszönöm a Püspök Atyának, hogy három napig „felemelte” a lelkünket, és útirányt adott, hogyan folytassuk az ünnepre való felkészülést.
  Isten áldja meg és adjon sok kegyelmet, jó egészséget további szolgálataihoz.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!