• Ma kezdődik a keresztények egységéért az imahét. Imádkozzunk erre a szándékra ezen a héten különösen, itt a templomban a szentmiséken közösen is tesszük ezt.
 • Január 18 hétfő, Szent Margit ünnepe, engesztelő imanap. Az országos engesztelő imádságba mis bekapcsolódunk, 17 órától közös szentórával,
  majd azt követően a szentmisével. Kérjük az imacsoportok tagjait, és a kedves híveket tartsák fontosnak ezt az imaszándékot, és vegyünk részt minél többen az engesztelésben.
 • Szerdán január 20-án, szerdán fél tizenegytől közös szentóra van a templomban egyházközségünkért. Kérem, aki teheti, jöjjön el. Szükségünk van az égi kegyelemre.
  És a továbbiakban minden szerdán tartjuk a szentségimádást.
 • Január 24-én vasárnap fél négy órától felnőtt hittan lesz a plébánia hittantermében.
 • Szentmisék beírását 2016-ra még: január 25-én (hétfői nap) 9-12 óra között lehet megtenni.
 • Január 30-án a hónap utolsó szombatján idén is megtartjuk az EGYHÁZKÖZSÉGI LELKINAPOT a Katolikus Körben. Szeretettel hívunk mindenkit.
  Számítunk az Egyháztanács tagokra, a Máltai, karitász, Mária Légió, Biblia- és imacsoportok tagjaira, és minden testvérre, hogy egy napot Istennek ajánlva lelkiekben elmélyedjünk.
  Aki ebédet szeretne, kérjük, előre jelezze: Piti Magdolnánál.
  Előadónk messziről jön, de számunkra ismerős: Mészáros József Domonkos, Domonkos rendi szerzetes atya. A program 9 órakor kezdődik, és a délután folyamán lesz a szentmise.
  kb. 3 órakor. Ekkor már nem lesz itt este a templomban. Adjuk tovább a hírt, és jöjjünk minél többen.
 • Kérem a Kedves Szülőket, nagyszülőket és fiatalokat, és minden érintettet, hogy rövid időn belül döntsék el, szeretnének-e idén bérmálkozni, és szándékukat jelezzék felém,
  vagy a Hitoktatójuknak, mert a Püspök Úrral sürgősen egyeztetni kell az időpontot.
 • Kérem, azokat a fiatalokat, akik ez évben tervezik a házasságkötésüket, hogy rövidesen jelentkezzenek a Plébánián, hogy megszervezhessük számukra a Jegyes kurzust.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!