• Kedden este a szentmise után BIBLIAÓRA lesz a Katolikus Körben. Szeretettel várunk mindenkit.
  • Szerdánként, délelőtt fél 11-től közös szentségimádást tartunk a templomban. Kérem, aki teheti, jöjjön el. Szükségünk van az égi kegyelemre.
  • Szerdán este a szentmisét a Kommunizmus áldozataiért ajánljuk fel. 
  • A nagyböjt során, szerdán és pénteken tartunk a templomban közös keresztutat, a szentmise előtt félórával. Jöjjünk minél többen, és aki csak teheti, maradjon a szentmisén is.
    Ez a legnagyobb érték, ha részt veszünk Jézus Eukarisztiáján.
  • Péntek délutánonként fél 3-tól itt a templomban közös irgalmassági imádságot végzünk. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen imádkozik velünk.
  • A jövő vasárnap a szentmiséken a katolikus iskolák javára gyűjtünk. Kérjük nagylelkű adományaikat, hogy a jövő generáció értékes felkészülését ezzel is segítsük.
  • Nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 4-5-6-án, Péntek, szombat, vasárnap az esti misékben tartjuk. Előtte minden nap 1 órával már elkezdjük a gyóntatást.
    A lelkigyakorlatot vezeti: Dr. Gruber László szentesi plébános atya. Adjuk tovább a hírt, hogy minél többen tudjunk felkészülni a húsvéti szent ünnepre.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!