• Most a perselygyűjtést a katolikus iskolák javára küldjük be. Köszönjük nagylelkű adományaikat.
 • Most lesz a héten elsőcsütörtök, ekkor szentóra lesz 17 órától, majd szentmise: Papi és szerzetesi hivatásokért.
 • A nagyböjt során, szerdán és pénteken tartunk a templomban közös keresztutat, a szentmise előtt félórával.
  Jöjjünk minél többen, és aki csak teheti, maradjon a szentmisén is. Ez a legnagyobb érték, ha részt veszünk Jézus Eukarisztiáján.
 • Péntek délutánonként fél 3-tól itt a templomban közös irgalmassági imádságot végzünk. Szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen imádkozik velünk.
 • Elsőpéntek lesz a héten, ekkor látogatom otthonukban a betegeket. Kérem, aki szeretné hozzátartozójának a Húsvéti szentgyónást, áldozását kérni otthonában,
  az jelentkezzen minél előbb, hogy az ünnepekre eljussak hozzájuk.
 • Nagyböjti lelkigyakorlatunk a héten lesz: március 4-5-6-án, Péntek, szombat, vasárnap az esti misékben tartjuk. Előtte minden nap 1 órával már elkezdjük a gyóntatást. A lelkigyakorlatot vezeti: dr. Gruber László szentesi plébános atya. Adjuk tovább a hírt, hogy minél többen tudjunk felkészülni a húsvéti szent ünnepre.
 • Szentesen az Ifjúsági Házban március 2-án szerdán este 18 órai kezdettel dr. Török József teológia-professzor előadást tart: A BÉKE NAGY VÉDELMEZŐJE címmel XII. Pius harcairól. Szeretettel várják a Szegváriakat is. Plakáton részletesen is tájékozódhatnak erről.
 • Egy olyan hír következik, amire gyorsan kell reagálni: Hétfőn délig kellene jelentkeznie annak aki szeretne rendelni az Egyházmegyei Képes Album-ból amit most 5000.-Ft-ért tudunk megrendelni. Ez a szép könyv, mely az egyházmegye templomait mutatja be, később már 6.500- 7000.-Ft ért lesz kapható. Jelentkezést a szentmisék után a sekrestyében, hétfőn délelőtt még a plébánián, vagy Kovácsné Nagy Erzsébetnél lehet megtenni. Kérem, aki hallja adja át, hogy időben megrendelhessük, annak, aki szeretné. HONLAPON BELE LEHET NÉZNI, aminek elérhetősége: WWW.Szeged-csanad-album.hu. (Ki tesszük a hirdetőtáblára)
 • A jövő szombaton lesz gyerek-mise 3 órai kezdettel templomunkban. 
  Várjuk a kicsinyeket. 5 órára a nagyobbakat a szentgyónás elvégzésére.
 • A jövő vasárnap elsővasárnap lesz, ekkor szentségimádási napunk van. 
  Kérem, iratkozzanak fel a hátul kitett füzetbe, hogy lássuk, mindig legyen valaki a Szentségi Jézus előtt. Nem hagyhatjuk magára.
 • Február 29-én hétfőn este a szentmise után itt a templomban a szeretetláng imacsoport imaórát tart. Minden régi és új érdeklődőt és engesztelőt szeretettel várunk!
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!