KRISZTUS FELTÁMADOTT!

  • Megköszönöm az ünnep előtti munkálatokat, a nagytakarításban résztvevőknek, a templomnak adott rózsákat, a szentsír elkészítését, a virágozást, a kertben végzett munkákat, a passióban éneklőknek, a szent három napon a liturgiában résztvevő ministránsok, fiatalok, énekesek, felolvasók közreműködését, és még minden más tevékenységet, amit bárki szívesen adott, Isten áldja meg százszorosan.
  • Hétfőn, Húsvét második napján is vasárnapi miserend lesz templomunkban.
  • Kedden este a szentmise után Biblia óra lesz a katolikus körben. Várjuk szeretettel az érdeklődőket.
  • A jövő héten lesz ELSŐPÉNTEK. Ekkor látogatom meg otthonukban a betegeket. Kérem, aki szeretné otthonában elvégezni a húsvéti szentgyónást, áldozást, vagy betegek kenetét szeretné felvenni, azt jelentsék, hogy e szent időben eljussak mindenkihez.
  • Jövő vasárnap az IRGALMASSÁG vasárnapja lesz, egyben első vasárnap is. Egésznapos szentségimádás lesz templomunkban. 
    Kérem a hátul kitett füzetbe iratkozzunk fel, hogy lássuk, mindig legyen valaki az Oltáriszentség előtt. Nem maradhat egyedül a Szentségi Jézus. Most kivételesen du. 3 órakor közösen imádkozzuk az irgalmasság imáit. Aki tud ezen is részt vehet.
  • A Keresztény Élet és az Új Ember újság dupla szám, az ára is dupla. Fizetéskor vegyük figyelembe.

  • Mindenkinek Istenáldotta, Boldog, Békés, Húsvétot kívánok, az otthon-maradt családtagoknak is.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!