• A héten van még néhány nap amikorra nincs miseszándék, ha valaki szeretné, a sekrestyében, most a szentmise után, vagy hétfőn délelőtt az irodában beírathatja.
 • Ezen a héten beindul a bérmálkozók külön oktatása, kérem, a kedves szülőket kísérjék figyelemmel gyermekük hittan-oktatását ezen a téren is.
 • Kérem a Kedves Híveket, hogy akinek a családjában, vagy ismeretségi körében van olyan, idős, beteg, aki szívesen venné, hogy napi 1 órát hivatalos szociális-gondozó látogassa,
  segítségére legyen; az jelezze ezt a szándékát a Plébánián hivatalos időben.
  Most indul egy ilyen státusz, amire még 1-2 jelentkezőt fel tudunk venni. Részletes felvilágosítást is adunk ez ügyben, akit érdekel.
 • Kérjük a Kedves Híveket, hogy aki a nyár folyamán kerti virágot tud felajánlani a templomdíszítéshez időben jelezze (Kedd estig) a sekrestyében.

  Aki pénzzel támogatná a díszítést, kérjük hátul a bejárat melletti fali-perselybe tegye hozzájárulását.
  A virágozás rendje elkészült, az érdekeltek vigyék el a vesszőkosárról.
Hirdetés - 2015. augusztus 30.

Ezen a vasárnapon az évnyitó-szentmisével kezdetét veszi az új tanév, így a hitoktatás is. Kérem a kedves Szülőket, hogy kísérjék figyelemmel a gyermekek hitbeli növekedését, és a szentmiséken való részvételükkel kérjük a Szentlélek vezetését egész évben. Mind a szülők, [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 23.

A tanuló ifjúságnak az évnyitó szentmisét: a jövő vasárnap: augusztus 30-án fél 9-kor tartjuk. Ugyanezen a napon lesz templomunkban a Termény- hálaadás is. Kérem, szombaton estig hozzanak terményeket, melyet az oltárra teszünk, a megáldáshoz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 16.

Ma, szombaton, augusztus 15-én Nagyboldogasszony, kötelező ünnepe van. Templomunkban is vasárnapi miserenddel.
  Holnap-vasárnap tartják a Csongrádi búcsút de.10 órakor, melyre szeretettel várják a szegvári híveket is.

Augusztus 20-án csak reggeli szentmise lesz nálunk. Az esti mise [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 9.

Augusztus 11-én, kedden 20:30 –kor a Szentesi Megyeháza udvarán: „Legyetek jók, ha tudtok „címmel Néri Szent Fülöpről lesz előadás a Budaörsi Latinovics Színház közreműködésével. Kedvezményes jegyek Kovácsné Nagy Erzsébetnél igényelhetők.

Szombaton, augusztus 15-én [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. augusztus 2.

Most vasárnap augusztus hónap első vasárnapja van. egésznapos szentségimádás van templomunkban. Kérem a Kedves Híveket, nézzék meg a hátul kitett füzetet, hogy van-e még üres hely. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon őrizetlenül a Szentségi Jézus Este közös szentóra lesz 17 órai [ ... ]

Tovább >
Hirdetés - 2015. szeptember 6.


Megköszönjük Száva Szabolcs atyának, hogy eljött közénk, és együtt ünnepelhettük búcsúnkat. Isten áldja meg Őt és híveit, vezesse továbbra is a Szentlélek.

A jövő vasárnap a reggeli szentmisében szeretnénk az első osztályosokat, szüleiket egy áldásban részesíteni, [ ... ]

Tovább >
Other Articles

Keress bennünket a Facebookon is!